Sale!

Kollagen Intensiv Yüz Bakım Kremi

799.00

Kollagen Intensiv yüz bakım kremi genellikle cildin sıkılaşmasını, yaşlanma belirtilerinin azalmasını ve genel cilt bariyerini korumayı amaçlar.

Kategoriler:

Kollagen Intensiv yüz bakım kremi genellikle cildin sıkılaşmasını, yaşlanma belirtilerinin azalmasını ve genel cilt bariyerini korumayı amaçlar. Kullanım talimatları ürünün ambalajında bulunabilir, ancak genel olarak aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Temizleyin: Öncelikle, yüzünüzü nazik bir temizleyici ile temizleyin ve cildi iyice durulayın. Bu, kiri, yağı ve makyajı ciltten arındırarak kremi daha etkili hale getirecektir.
  2. Tonik Kullanın (İsteğe Bağlı): Cilt bakım rutininizde tonik kullanıyorsanız, temizleme işleminden sonra toniği uygulayın. Tonik, cildi dengelemeye ve nemlendirmeye yardımcı olabilir.
  3. Küçük Bir Miktar Krem Alın: Kollagen Intensiv kreminden küçük bir miktar alın. Genellikle, bir bezelye büyüklüğünde bir miktar yeterli olacaktır.
  4. Kremi Yüzünüze Uygulayın: Parmaklarınızı kullanarak, kremi yüzünüze nazikçe masaj yaparak uygulayın. Göz çevresi hariç tüm yüz ve boyun bölgesine uygulanabilir. Yukarı doğru ve dairesel hareketlerle kremi cilde yedirin.
  5. Göz Çevresini Kaçının: Kollagen Intensiv kremi genellikle göz çevresine uygulanmaz. Gözlerinizden uzak tutun ve göz çevresine uygulamaktan kaçının.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Kollagen Intensiv Yüz Bakım Kremi” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Shopping Cart
Kollagen Intensiv Yüz Bakım Kremi
799.00